Valitse sivu

Etusivu

Neljä taloushallinnosta hengittävää ja alan huipulle pyrkivää kirjanpitäjää palveluksessasi!

 

Palveluitamme ovat mm. 

Myynti

 

Taloushallintopalvelut

Tarjoamme asiakkaiden toiveiden mukaisesti taloushallintopalveluja niin toiminimellä toimiville kuin isommille yrityksillekin.

Jätä yhteydenottopyyntö sivun alalaidasta niin teemme sinulle tarjouksen!

 

 

Taloushallinto

 

Talouskasvatusta Pirkanmaalla

Ote omaan talouteen on toisen ja kolmannen asteen opiskelijoille suunnattu oman talouden hallintaan keskittyvä valmennus. Valmennuksen tavoitteena on luoda nuorelle ymmärrys siitä, miksi oman talouden hallinta on tärkeää ja miksi maksuhäiriömerkintöjä kannattaa välttää, sekä antaa työkaluja oman talouden suunnitteluun ja seurantaan. Annamme nuorille varmuutta aloittaa oma, itsenäinen elämä turvallisesti, käymällä läpi asioita, joita omilleen muuttaminen tuo eteen.

Lisätietoja: www.oteomaantalouteen.fi.

 

Innovointi

Yrittäjyyskasvatusta alakoululaisille

Olemme mahdollistamassa Tampereen alueella valtakunnallisesti toimivia Pikkuyrittäjät-klubeja. Pikkuyrittäjät-ohjelma on alakouluille suunnattu yhdeksän viikkoinen opinto-ohjelma, jossa lapset tutustuvat yrittäjyyteen ja perustavat 2-4 hengen ryhmissä oman Pikkuyrityksensä. Ohjelma koostuu kerran viikossa pidettävistä kahden oppitunnin mittaisista kokonaisuuksista, joilla kullakin on oma teemansa. Ohjelman kahdeksannella kerralla Pikkuyrittäjät pääsevät esittelemään omia yrityksiään ja myymään itse tekemiään tuotteita oikeille asiakkaille oikealla rahalla.

Lisätietoja: www.pikkuyrittajat.fi.

 

Yhteydenottolomake

Nimi: (vaadittu)

Sähköposti: (vaadittu)

Viestisi:

captcha

Kirjoita yllä oleva koodi tähän: