Kaikille on jo varmasti selvää, että Proakatemialla saamme toteuttaa opintojamme melko vapain käsin. Crow eli varis eli harakka eli lintupaita on yksi erittäin hyvä esimerkki siitä.

Viime vuoden alussa minulla ja Marikalla oli tilaa kalentereissa uudelle projektille. Mietimme, mikä on se juttu, mitä me haluaisimme tehdä. Listasimme molemmat asioita joista pidimme ja yhdistimme listamme. Halusimme tehdä jotain vaatteisiin liittyvää ja pitää mielessä hyvä meininki sekä halusimme jotain myytävää tietenkin!

Päätimme tehdä oman merkin. Koska Proakatemialla on lupa tähdätä korkealle, laitoimme tavoitteeksemme tuotteistaa ajattelutapa. Mukaan projektiryhmäämme lähti Heikki ja Riku.

 

hahacrow_volumin_blogipäivitys

 

Crowin tarkoitus on muistuttaa jokaista olemaan oma aito itsensä juuri sellaisena kun on ja arvostaa muita ihmisiä sellaisina kuin he ovat. Haluamme myös muistuttaa, että kaikkea ei pidä ottaa niin vakavasti ja asioille pitää muistaa nauraa välillä jopa päin naamaa!

Laitoimme pystyyn verkkokaupan josta, pystyy tilaamaan Crowin tuotteita sekä lukemaan Crowin blogia, jossa tämä lintu kirjoittelee ajatuksiaan elämästä ja asioista.

Crow oli viime kesänä myös mukana muutamissa tapahtumissa mm. Pilke 2014 (kehitysvammaisten hyväntekeväisyyskonsertti Tampereella) ja Rokkifutis 2014. Paitoja on annettu matkaan esimerkiksi Sini Sabotagelle ja Kuningasidean pojille.

Crowin missiota, saada maailmasta hieman hyväksyvämpi ja mukavampi paikka, voi myös seurata Facebookista ja Instagramista.

-Jenna