Valitse sivu

Kun me puhumme Volumista, tarkoitetaan me meitä. Erika, Jenna, Veera ja Taina. Sen lisäksi, että me ollaan työkavereita, yrityskumppaneita, hallituksen jäseniä ja kirjanpitäjiä me ollaan myös ystäviä. Näin viime viikon ystävänpäivän kunniaksi halusin kirjoittaa ihan vapaasti meistä ja meidän ystävyydestä.

Olen pohtinut melko paljon miksi meidän ystävyys toimii ja siihen päälle pystymme vielä pyörittämään yritystä. Olen päätynyt siihen, että homma ei toimisi, jos mukana olisi vain kolme meistä tai saatikka kaksi! Kun mukana on hieman isompi porukka, on mahdollista kokea yhteys eri asioiden osalta eri ihmisten kanssa, jolloin kaikesta saa enemmän irti. Ymmärrättekö mitä haen? Esimerkiksi olemme tässä huomanneet toimistoa sisustaessa, että minulla ja Jennalla on yllättävän samanlainen maku kalusteissa mitä ei päältä päin uskoisi! Tainaa ja Jennaa taas yhdistää mm. yhteinen harrastus ja kissat. Jenna, Veera ja Taina kaikki kolme ovat kiinnostuneita valmentamisesta sekä kehon hyvinvoinnista ruokavalion puitteissa. Veera ja Taina ovat meistä se rauhallisempi ja kärsivällisempi kaksikko kun minä ja Jenna joudumme joskus laskemaan kymmeneen ja antamaan hidastelijoille ymmärrystä. 😉 Mitä työasioihin taas tulee, on jokaiselle muodostunut oma rooli pienessä yrityksessämme. Jos kuviosta puuttuisi yksi, ei tuo osuus firmasta pyörisi suuntaan eikä toiseen.

 

lambs

 

Toinen asia minkä vuoksi uskon, että homma toimii näinkin hyvin on se, että emme vielä tunteneet kunnolla toisiamme, kun jouduimme jo tekemään töitä yhdessä Proakatemian aikoina.  Siinä sitä oppi tuntemaan toisen ja omat työskentelytavat kun oli yksi yhteinen päämäärä. Yhteiset projektit yhdistivät ja pikkuhiljaa meistä tuli kaikki ystäviä keskenään. Nyt en voisi kuvitellakaan muita kenen kanssa lähtisin pyörittämään yritystä. Kun päätimme jatkaa Volumia opintojen jälkeen, oli päätös helppo, sillä tiesi millaisiin tyyppeihin sitä oli sitoutumassa. Nyt näille ihmisille tulee jaettua elämän isot ja pienet käänteet ensimmäisenä.

 

Lions

 

Sen lisäksi, että eri asiat yhdistävät eri henkilöitä on meillä yhteisiäkin juttuja. Kuten herkut. Ne on kuulkaa tämän porukan elämän eliksiiri. Yhtään tyttöjen iltaa (tai palaveria) ei ole järjestetty ilman herkkuja. Kun kerran kuukaudessa pidämme vapaaillan yhdessä, on pöytä täynnä herkkuja ja reseptejä vaihdellaan tiuhaan. Varsinainen marttakerho. 😀 Herkkujen lisäksi meitä yhdistää samanlainen arvomaailma. On helppo tehdä töitä yhdessä kun kaikilla on samanlaiset perimmäiset motivaatiot. Halutaan kaikki, että työt ovat järjestyksessä. Työtä tehdään asiakkaita varten. Aina on mahdollista kehittyä ja parantua yksilönä. Apua annetaan ja pyydetään. Mitään ei jätetä puolitiehen eikä tehdä puoliteholla. Summa summarum, näistä tyypeistä on hirveän helppo olla älyttömän kiitollinen ja ylpeä. <3